ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πώς το εννοεί ακριβώς ο Μπουτάρης για το «κοινό μέτωπο»;

Πώς το εννοεί ακριβώς ο Μπουτάρης για το «κοινό μέτωπο»; Κύριο

01:01 - 27 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Γιάννης Μπουτάρης επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης - δεν υπήρχε αμφιβολία άλλωστε, η απόφασή του είναι οριστική.

 

 

Στην συνέντευξη όμως που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στο OPEN αποκάλυψε διάφορα για κάποια άλλα θέματα, τα οποία έως τώρα παραμένουν σε εκκρεμόητα. 

 

Ξεκαθάρισε π.χ. ότι δεν πρόκειται να ορίσει, ούτε καν να προτείνει κάποιον για «διάδοχό» του στην θέση του επιεφαλής της Πωτοβουλίας. 

 

Και όπως με σαφήνεια υπονόησε, η θέση του είναι ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα μέτωπο κοινό μεταξύ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στον υποψήφιο της ΝΔ. 

 

Κατά την άποψή του δε, οι σχετικές εκκρεμότητες θα πρέπει να έχουν κλείσει προεκλογικά, εντός του προσεχούς διμήνου. Δεν διευκρίνισε όμως αν θα πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός για έναν κοινό υποψήφιο ή εκ προοιμίου συμφωνία ότι μετεκλογικά θα έχει κάποιος ηγετικό ρόλο με την στήριξη του άλλου. 

 

Προφανώς, ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος όπως και να ‘χει θα περαμείνει δήμαρχος έως το καλοκαίρι του 2019, έχει ακόμη πολλές εκπλήξεις να προσφέρει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.