ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Παπανδρέου σπεύδει να «καβαντζώσει» υποψηφιότητα στην Αχαΐα

Ο Παπανδρέου σπεύδει να «καβαντζώσει» υποψηφιότητα στην Αχαΐα Κύριο

16:18 - 30 Νοε 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πολλά τζαρτζαρίσματα φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη στα παρασκήνια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς οι δημοσκοπήσεις δεν δίνουν και πολλές ελπίδες για σαρωτική εμφάνιση και οι βουλευτικές έδρες είναι περιζήτητες και μονάκριβες σε κάποιες περιπτώσεις.

 

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η ηγεσία της Φώφης Γεννηματά καθώς κοιτάζει να βολέψει τους δικούς της, πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα για τις υποψηφιότητες συγκεκριμένων προσώπων, όπως οι δύο προκάτοχοί της Γ. Παπανδρέου και Βαγγ. Βενιζέλος.

Ως προς τον δεύτερο, αν δεν είναι επικεφαλής στο Επικρατείας, θα πρέπει να αναμένουμε θεαματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Ως προς τον πρώτο, φαίνεται ότι σπεύδει να προκαταλάβει εξελίξεις. Επιθυμεί να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα, όπου είναι μεν το ορμητήριο του Παπανδρεϊσμού, όμως εκλέγεται τα τελευταία χρόνια ο «φωφικός» Θ. Παπαθεοδώρου.

Αν ο Παπανδρέου είναι υποψήφιος και το κόμμα βγάλει μία έδρα, την καταλαμβάνει βάσει του εκλογικού νόμου, ως πρώην Πρωθυπουργός.

Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, όμως ο κ. Παπανδρέου έκανε εμφάνιση στην Πάτρα την Παρασκευή, για τους εορτασμούς του πολιούχου Αγ. Ανδρέα. Και όταν ρωτήθηκε για το αν θα είναι υποψήφιος απάντησε μάλλον σαφώς, τουλάχιστον ως προς τις προθέσεις και τις διαθέσεις του: «Όλα εν ευθέτω χρόνω», είπε και συμπλήρωσε: «η Αχαΐα δεν είναι για μένα απλά μια εκλογική περιφέρεια, είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου, μια πατρίδα αγώνων».

Τι να σκέφτεται ο κ. Παπαθεοδώρου, άραγε;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.