ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η φωτογραφία της Φώφης και η αποκάλυψη του αριστερού ηθικού μειονεκτήματος

Η φωτογραφία της Φώφης και η αποκάλυψη του αριστερού ηθικού μειονεκτήματος Κύριο

14:10 - 03 Δεκ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι άλλο πράγμα να χάνεται ο έλεγχος και να επικρατεί πανικός και άλλο η εκτροπή σε σχόλια χυδαία και με χαρακτηριστικά πολιτικού αμοραλισμού.

 

Από την άλλη, είναι και καλή η αποκάλυψη τέτοιων στοιχείων, καθώς σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και το ηθικό μειονέκτημα της Αριστεράς και των συνεργατών της αναδύεται.

 

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την ανάρτηση που θεώρησε ότι όφειλε να κάνει στο twitter o εκδότης Βαξεβάνης, σχολιάζοντας μία φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά.

 

Εγραψε ο εκλεκτός του Μαξίμου, μην μπορώντας να συγκρατηθεί βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

«Οι μέχρι γελωτος πειραγμένες φωτογραφίες της Φώφης δεν είναι απόρροια ματαιοδοξίας.Προκειται για συνολικοτερη απωθηση της πραγματικότητας. Άλλο είναι πολιτικά και άλλο πιστεύει ότι ειναι.Το κακό είναι πως θεωρεί ότι το πιστεύει και ο κόσμος».

 

Οι ψυχολογικές του αναλύσεις μπορεί να προκαλούν έως και γέλιο. Τα υπονοούμενα όμως μάλλον οργή, για όσους τουλάχιστον γνωρίζουν κάποια πράγματα για την κ. Γεννηματά, τα οποία ουδόλως σχετίζονται με την πολιτική.

 

Εν τέλει όμως η πρωτοβουλία του μπορεί να είναι και χρήσιμη, μπας και ξυπνήσουν και οι τελευταίοι…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.