ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Λεβέντης «έδωσε» τον Αμερικανό πρέσβη

Ο Λεβέντης «έδωσε» τον Αμερικανό πρέσβη Κύριο

15:04 - 05 Δεκ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Βασίλης Λεβέντης δεν τηρεί και πολύ το off the record και ίσως να κάνει και καλά. Αλλωστε αυτά που είπε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ δεν προκαλούν έκπληξη, απλώς δίνουν μία άλλη διάσταση σε ένα υπαρκτό θέμα.

 

Μίλησε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων για πιέσεις τις οποίες δέχθηκε από τον αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ, προκειμένου να ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, όταν αυτή έλθει στην Βουλή. Και μάλιστα με εκβιαστική διάθεση και την απειλή ότι αν δεν το κάνει θα τεθεί εκτός πολιτικού συστήματος. Αυτό είναι καπως πιο χοντρό...

 

Η αλήθεια είναι ότι ο αμερικανός πρεσβευτής παραείναι δραστήριος και οι δημόσιες παρεμβάσεις του στα όρια του αθέμιτου. Είτε επειδή σχολιάζει έως και πρωτοσέλιδα εφημερίδων, είτε επειδή επαινεί δημοσίως την κυβέρνηση ως μη όφειλε, ο κ. Πάιατ επιδεικνύει διαρκώς μία διάθεση εμπλοκής στην πολιτική καθημερινότητα της χώρας.

 

Τώρα, αυτά που είπε ο κ. Λεβέντης είναι κάπως σοβαρότερα και το ερώτημα που μοιραία τίθεται είναι: θα απαντήσει ο κ. πρέσβης ή θα προτιμήσει την σιωπή.

 

Το θέμα είναι πως ό,τι και να κάνει, με τα όσα έχει πει έως και σήμερα θα δημιουργηθεί ζήτημα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.