ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Πάμελα Αντερσον θέλει να μάθει περισσότερα για τον Βαρουφάκη...

Η Πάμελα Αντερσον θέλει να μάθει περισσότερα για τον Βαρουφάκη... Κύριο

12:41 - 06 Δεκ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης και το ΜεΡΑ25 ή DiEM 25 έχει για κάποιον παράξενο λόγο απήχηση ή τέλος πάντως προκαλεί το ενδιαφέρον διαφόρων στο εξωτερικό είναι γνωστό.

 

Εδώ και δύο ημέρες όμως ο Γιάννης Βαρουφάκης φαίνεται ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και μία θρυλικής μορφής της showbiz της δεκαετίας του ’90.

 

Είναι η Πάμελα Αντερσον, η οποία με ανάρτησή της στο twitter και αφότου είχε παρέμβει κατά της κρατικής βίας σε βάρος των κίτρινων γιλέκων στο Παρίσι, ενημέρωσε το κοινό της ότι θέλει να μάθει περισσότερα για το προοδευτικό μέτωπο που έχουν ιδρύσει ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς και ο Γιάννης Βαρουφάκης.

 

Δεν έχει ακούσει φαίνεται τίποτε για το άλλο προοδευτικό μέτωπο που θέλουν να ιδρύσουν ο Παππάς και ο Τσίπρας και ο Παπαδημούλης, αλλά και να είχε, μάλλον προς Βαρουφάκη θα πήγαινε ούτως ή άλλως, καθώς βλέπει ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον και ενδεχομένως πιο θεαματικές παρεμβάσεις.

 

Το κορίτσι του Baywatch  γράφει ότι επιθυμεί μία συνάντηση με τον γερουσιαστή Σάντερς όμως μία συνάντηση Βαρουφάκη - Αντερσον θα ήταν ομολογουμένως στα highlights της χρονιάς…

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.