ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Θεοδωράκης τρολάρει ΣΥΡΙΖΑ: «ζήτησα από τον Κυριάκο πάρκινγκ και λάδι»

Ο Θεοδωράκης τρολάρει ΣΥΡΙΖΑ: «ζήτησα από τον Κυριάκο πάρκινγκ και λάδι» Κύριο

14:25 - 09 Δεκ 2018
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μία οργιώδης «φημολογία» εν προκειμένω κραυγαλέα υποκινούμενη και μεθοδευμένη περιστρλεφεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον Σταύρο Θεοδωράκη.

 

Με βάση αυτήν, η οποία έχει μυστηριωδώς κοινά στοιχεία και εμφανίζεται σε εφημερίδες της καραμανικής δεξιάς και του φιλοσυριζαϊκού Τύπου, ο επικεφαλής του Ποταμιού παζαρεύει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για υπουργεία και διάφορες άλλες θέσεις, εις αντάλλαγμα μίας αρνητικής εν τέλει ψήφου του στην συμφωνία των Πρεσπών. 

Κάτι τέτοια έγραφε προ ημερών η ΕΣΤΙΑ, τώρα επανέρχεται η Νέα Σελίδα. 

Ο Θεοδωράκης αυτήν την φορά αποφάσισε να απαντήσει με χιούμορ και διάθεση τρολαρίσματος, γράφοντα στο twitter:

 

«Το ρεπορτάζ στη "Νέα Σελίδα" έχει σοβαρά κενά. Στο μυστικό παζάρι ζήτησα και 1 μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και 2 ντενεκέδες λάδι από το κτήμα στο Ακρωτήρι. Αχ... Κάποιοι δεν μπορούν να ξεφύγουν απ τις παλιές σελίδες. ΔΕΝ παζαρεύονται όλα στη ζωή, κύριοι!». 

 

Τ΄σίγουρο είναι ότι με τις τελευταίες εξελίξεις περί την συμφωνία των Πρεσπών κάτι κινείται στο πολιτικό σκηνικό, το οποίο όμως δεν δείχνει έτοιμο να αναδιαταχθεί κατά πως επιθυμούσαν και ήλπιζαν οι κυβερνητικοί παράγοντες. 

 

Εχουμε λίγο δρόμο ακόμη. 

 

 

 

Το ρεπορτάζ στη "Νέα Σελίδα" έχει σοβαρά κενά. Στο μυστικό παζάρι ζήτησα και 1 μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και 2 ντενεκέδες λάδι από το κτήμα στο Ακρωτήρι. Αχ... Κάποιοι δεν μπορούν να ξεφύγουν απ τις παλιές σελίδες. ΔΕΝ παζαρεύονται όλα στη ζωή, κύριοι!

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) December 9, 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.