ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Να κι ένας ΣΥΡΙΖΑίος που βλέπει εκλογές τον Μάρτιο

Να κι ένας ΣΥΡΙΖΑίος που βλέπει εκλογές τον Μάρτιο Κύριο

15:00 - 08 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Τσίπρας λέει ότι η κυβέρνηση δεν πέφτει και οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο. Ο Κούλογλου και ο Κουίκ λένε ότι θα γίνουν τον Σεπτέμβριο. Οι κομματικοί λένε τον Μάιο, μαζί με όλες τις άλλες.

 

Ήλθε όμως την Τρίτη και ένας βουλευτής και είπε ότι μπορεί να γίνουν τον Μάρτιο. Ή μάλλον είπε ότι μπορεί να γίνουν οποτεδήποτε.

 

Τάδε έφη Σάκης Παπαδόπουλος, ο γνωστός και λαλίστατος βουλευτής Τρικάλων, μιλώντας σε ένα περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό (Λέσχη 97,6): «Οι εκλογές θα γίνουν ή στο τέλος της θητείας, ή και πολύ νωρίτερα. Υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τις εκλογές και στο τέλος Μαρτίου. Εμείς οφείλουμε να ετοιμαζόμαστε, όπως άλλωστε και το κάνουμε».

 

Είπε βέβαια και ότι «με εκλογές τον Μάρτιο δεν προλαβαίνουμε να δείξουμε στον κόσμο τις αλλαγές που ετοιμάζουμε στην οικονομία, είναι γνωστό ότι τις ζητάει επίμονα ο κ. Μητσοτάκης από το 2016 ακόμα». Όμως σαν να μην μπορούσε να κάνει διαφορετικά, επιβεβαίωσε και το σκεπτικό του Μεγάρου Μαξίμου: «Από τις πληροφορίες που εγώ αντλώ, η διαφορά μας είναι περίπου στο 5%, η οποία μικραίνει όσο φτάνουμε σε προεκλογική περίοδο», είπε, σαν να ήθελε να πείσει ότι με τέτοια διαφορά οι εκλογές είναι ντέρμπι.

 

Πάντως ο ίδιος Σάκης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι ξεκινά επισήμως τον προεκλογικό του αγώνα την επόμενη Παρασκευή, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του: «Σε προεκλογικό ρυθμό είμαστε εδώ και καιρό και οι τρεις βουλευτές του νομού, με περιοδείες και επαφές. Για μένα προσωπικά θα υπάρξει και μια πιο κομβική στιγμή, όπως η ονομαστική μου εορτή στις 18 Ιανουαρίου όπου θα διοργανωθεί μια εορταστική βραδιά στο Φρούριο με όσους φίλους θα θελήσουν να μου ευχηθούν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.