ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ντρίμπλα Καμμένου με μεταγραφή στους ΑΝΕΛ;

Ντρίμπλα Καμμένου με μεταγραφή στους ΑΝΕΛ; Κύριο

13:12 - 09 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η μυστήρια αριθμητική του Πάνου Καμμένου (και του Αλέξη Τσίπρα) φαίνεται ότι θα αποκαλυφθεί τις αμέσως επόμενες ώρες και ημέρες. Όπως γίνεται σιγά σιγά αντιληπτό, αναζητείται παρασκηνιακώς μία λύση που και την κυβέρνηση θα κρατήσει στην θέση της και θα δώσει την ευκαιρία στον υπουργό Αμυνας να διατηρήσει τα κοινοβουλευτικά του προνόμια, που εξασφαλίζονται από την διατήρηση τουλάχιστον πέντε βουλευτών στην ΚΟ.

 

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ της Τετάρτης διεξάγεται απουσία δύο μελών της κυβέρνησης,  εκ των επτά βουλευτών: της Ελενας Κουντουρά και του Βασίλη Κόκκαλη. Και οι δύο δεν έχουν μιλήσει επισήμως και δημοσίως ως προς το τι θα κάνουν αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών και την στήριξή τους προς την κυβέρνηση. Εικάζεται πάντως βασίμως ότι η μεν υπουργός Τουρισμού τα έχει βρει με τον κ. Τσίπρα, ο δε κ. Κόκκαλης βρίσκεται σε μία αντίστοιχη διαδικασία.

 

Υπό αυτές τις συνθήκες και δεδομένου ότι και ο Θ. Παπαχριστόπουλος οδεύει προς συνεργασία (καθ΄ οιανδήποτε μορφή) με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει αρχίσει να διακινείται το σενάριο ότι ο Π. Καμμένος επιδιώκει ή ετοιμάζει κάποια συνεργασία («μεταγραφή») από την ομάδα των ανεξάρτητων, ώστε να διατηρήσει το κοινοβουλευτικό του status.

 

Εφόσον αυτά επιβεβαιωθούν η κυβέρνηση θα παραμείνει στην θέση της μέχρις ότου αποφασιστεί η ημερομηνία των εκλογών και ο Πάνος Καμμένος θα έχει την ευκαιρία να παίξει τον νέο ρόλο του.

 

Αναμένουμε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.