ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Δανέλλης twittάρει ότι… «ο Δανέλλης χειροκροτήθηκε» από τους ΣΥΡΙΖΑίους. Μάλλον δεν κατάλαβε γιατί.

Ο Δανέλλης twittάρει ότι… «ο Δανέλλης χειροκροτήθηκε» από τους ΣΥΡΙΖΑίους. Μάλλον δεν κατάλαβε γιατί. Κύριο

13:53 - 14 Ιαν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κρύφτηκε πολλά χρόνια έχοντας καταφέρει να περάσει μία εικόνα σοβαρού και μετριοπαθούς. Πρόλαβε την κατάλληλη στιγμή και μεταπήδησε στο Ποτάμι, όπου είχε μεγαλύτερες πιθανότητες εκλογής και τα κατάφερε.

 

Τώρα εδώ και καιρό είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά απλώς δεν έχει ενταχθεί επισήμως στην ΚΟ.

Και την Κυριακή συμμετείχε στην στημένη εκδήλωση στο Μέγαρο, όπου χειροκρότησε τον Τσίπρα και χειροκροτήθηκε από τους ΣΥΡΙΖΑίους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.

 

Φαίνεται όμως ότι κάπου το έχει τερματίσει, όχι μόνο με τον θαυμασμό του για τον ηγέτη της καρδιάς του, αλλά και για τον εαυτό του.

Σε βαθμό, που στο twitter ανεβάζει «δημοσιεύματα» τα οποία περιγράφουν πόσο χειροκροτήθηκε όταν είπε το καταπληκτικό «Τσίπρας, Ζάεφ γράφουν ιστορία, είτε αρέσει είτε όχι».

 

Ετσι, ο Δανέλλης twittάρει ότι… ο Δανέλλης χειροκροτήθηκε. Μόνο που δεν κατάλαβε μάλλον γιατί. Πολύ απλά επειδή η πολύτιμη ψήφος του τους κρατάει στην κυβέρνηση.

 

Εν τέλει η οπερέτα με την οποία φτάνει στο τέλος της η διακυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά είναι χρήσιμη και αναγκαία.

 

Αποκαλύπτονται όλοι και φαίνεται το πολιτικό μέγεθος του καθενός. Οι πολίτες βέβαια θα αποφασίσουν, μην το ξεχνάμε αυτό.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:15 - 14 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.