ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι συμμαχίες στην ΝΔ που θα σημάνουν πολλά

Οι συμμαχίες στην ΝΔ που θα σημάνουν πολλά Κύριο

16:15 - 07 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εν όψει εκλογών, είτε αυτές γίνουν σύντομα είτε καθυστερήσουν κάπως, αρχίζουν να φανερώνονται οι γνωστές και λιγότερο γνωστές συμμαχίες μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ, οι οποίες προφανώς και αντικατοπτρίζουν ένα εσωκομματικό σκηνικό.

 

Χαρακτηριστικές ήταν οι παρουσίες π.χ. στην πρόσφατη μαζική εκδήλωση του Αδωνη Γεωργιάδη στο Μαρούσι. Παρόντες εκεί ήταν ο Αντ. Σαμαράς, ο Μάκης Βορίδης, η Σοφία Βούλτεψη, αλλά και ο Θ. Ρουσόπουλος. Όπως φαίνεται δε, ο κ. Γεωργιάδης μέσω twitter προωθεί εσχάτως τις παρεμβάσεις του πρώην στενού συνεργάτη του Κ. Καραμανλή, εν όψει της επιστροφής του και της υποψηφιότητάς του στις εκλογές.

 

Σε άλλο επίπεδο, αναδεικνύονται άλλους είδους «συμπάθειες». Π.χ., ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος έχει ταχθεί δημοσίως και απερίφραστα υπέρ της συμμετοχής του δημοσιογράφου Γ. Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ!

 

Ίσως να είναι προφανείς και εξηγήσιμοι οι λόγοι, αλλά πάντως αυτό που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είναι οι εσωκομματικοί συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν στην ΝΔ μετεκλογικά.

 

Μπορεί από αυτούς να κριθούν πολλά, πάντοτε δε σε συνδυασμό και αναλόγως της δύναμης που θα καταγράψει η ΝΔ στις κάλπες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.