ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η επιμονή Μπακογιάννη με το κλείσιμο του Πολυτεχνείου

Η επιμονή Μπακογιάννη με το κλείσιμο του Πολυτεχνείου Κύριο

12:53 - 11 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μετά το ντιμπέιτ στον Ιανό, όπου η αντιπαράθεση με τον Παύλο Γερουλάνο δεν ήταν και τόσο ευχάριστος περίπατος, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε μία άλλου Τύπου συνάντηση και συζήτηση, με το γνωστό δίδυμο σεναριογράφων και θεατρικών συγγραφέων Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

 

Απ’ ό,τι φάνηκε και σε αυτήν την συζήτηση, κεντρικό θέμα της καμπάνιας του υποψηφίου για την δημαρχία της Αθήνας είναι το κλείσιμο του Πολυτεχνείου και η περιβόητη ενοποίησή του με τον Αρχαιλογικό Μουσείο και το κτίριο του Ακροπόλ. Μίλησε για «επίθεση πολιτισμού» και έδειξε να περιφρονεί τις αντίθετες απόψεις και αντιδράσεις σε αυτό το μεγαλοφυές σχέδιο.

 

Κατά τα άλλα, ο Κώστας Μπακογιάννης έδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι καλός στις διαπιστώσεις. Τόσο των προβλημάτων του δήμου, όσο και των αρμοδιοτήτων που δεν έχει.

 

Όπως, η ανακύκλωση απορριμμάτων και εν γένει το χάος των αλληλοεπικαλύψεων μεταξύ δήμου, περιφέρειας, κεντρικού κράτους κλπ.

 

Φυσικά επανέλαβε και το θέμα των γκράφιτι, που θα πρέπει να περιοριστεί σε συγκεκριμένους χώρους και άλλα διάφορα και παρεμφερή, κρίσιμα για την Αθήνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.