ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσίπρας ψηφίζει Παυλόπουλο, ο Παυλόπουλος ψηφίζει Τσίπρα;

Ο Τσίπρας ψηφίζει Παυλόπουλο, ο Παυλόπουλος ψηφίζει Τσίπρα; Κύριο

13:41 - 14 Φεβ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μεταξύ όλων των άλλων ευτράπελων στην συζήτηση παρωδία για την συνταγματική αναθεώρηση, αίσθηση προκάλεσε η αγωνία του Αλέξη Τσίπρα να αποσπάσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δέσμευση ότι η ΝΔ θα ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας το 2020.

 

Πέραν του βιαστικού του πράγματος, το ερώτημα είναι τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι μπορεί να επιτύχει με τέτοιου είδους ελιγμούς. Εχοντας άλλωστε ήδη παραδεχθεί την ήττα του στις εκλογές, όπως αποδείχθηκε από τις μεθοδεύσεις και την απόπειρα να δεσμεύσει την επόμενη Βουλή με το περιεχόμενο της αναθεώρησης, κάθε τι άλλο φαντάζει με μία άτσαλη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων.

 

Μια διαφορετική προσέγγιση όμως των διαθέσεων του κ. Τσίπρα επιχείρησε ο βουλευτής της ΝΔ και εισηγητής του κόμματος στην συζήτηση για την αναθεώρηση, Κώστας Τασούλας.

 

Γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει, ο κ. Τασούλας εκτίμησε, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, ότι ο Πρωθυπουργός σπεύδει να δηλώσει ότι θα ψηφίσει Παυλόπουλο επειδή θέλει να βεβαιωθεί ότι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τον ψηφίσει στις εθνικές εκλογές.

 

Μπορεί όμως να είναι βέβαιος;

 

Και πάντως, αν κάποιος το καλοσκεφτεί, το υπονοούμενο του κ. Τασούλα είναι αρκετά βαρύ, αν σκεφτεί κάποιος την πολιτική προέλευση του Πρ. Παυλόπουλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.