ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνάντηση Γιώργου – Μπούλμαν ενώ ο Τσίπρας περιμένει τους «πρόθυμους»

Συνάντηση Γιώργου – Μπούλμαν ενώ ο Τσίπρας περιμένει τους «πρόθυμους» Κύριο

16:46 - 04 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προβάρει την ομιλία του στην εκδήλωση που έχει λίγο πολύ διοργανώσει η Λούκα Κατσέλη σε συνεργασία με το γραφείο του Friedrich Ebert Stiftung στην Αθήνα, και όπου υποτίθεται ότι θα μιλήσουν για την σύγκλιση του «προοδευτικού χώρου», το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει επιβάλλει εμπάργκο.

 

Και εκεί που ο Τσίπρας είναι έτοιμος να εμφανιστεί περίπου ως ηγέτης ενός χώρου που του είναι ξένος και φέρνει στην Αθήνα και τον επικεφαλής των ευρωσοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο Ούντο Μπούλμαν, του την έσκασε ο Γ. Παπανδρέου!

 

Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα με τον κ. Μπούλμαν και στην σχετική του ανάρτηση ο Γερμανός σοσιαλδημοκράτης ούτε λέξη για συγκλίσεις και συνεργασίες δεν αναφέρει

 

«Ήμουν πολύ ευτυχής @g_papandreou να συναντηθώ σήμερα στην Αθήνα. Ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός υποστηρίζει τη δέσμευσή μας στην ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη-στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη», έγραψε στο twitter ο κ. Μπούλμαν, λίγες ώρες πριν την συνάντηση με τον κ. Τσίπρα.

 

Πάντως σιγά σιγά και όσο εξελίσσονται όλα αυτά, αποκαλύπτονται και άλλοι γνωστοί αλλά έως τώρα ψιλοκρυμμένοι πρόθυμοι.

 

Στην εκδήλωση της Δευτέρας θα μιλήσουν μεταξύ των άλλων και εκτός του Παπαδημούλη, η Μαριλένα Κοππά (ρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ), ο Μίλτος Κύρκος (ευρωβουλευτής με το Ποτάμι) και ο Θ. Θεοχαρόπουλος (βουλευτής Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ – ΔΗΣΥ). 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.