ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κουρουμπλής λέει ότι ο Μπαρόζο δεν ξέρει από αγορές. Τι κι αν είναι πρόεδρος της Goldman Sachs;

Ο Κουρουμπλής λέει ότι ο Μπαρόζο δεν ξέρει από αγορές. Τι κι αν είναι πρόεδρος της Goldman Sachs; Κύριο

16:31 - 05 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει μία πορεία γνωστή στους περισσότερους. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι από αυτούς για τους οποίους ισχύει το «πιο (παλιό) ΠαΣοΚ, πεθαίνεις».

 

Εχει επιδείξει ικανότητες αξιοθαύμαστες, ειδικώς στην ταχύτητα με την οποία έχοντας ψηφίσει ένα πρώτο μνημόνιο, εγκατέλειψε το σκάφος του ΠαΣοΚ για να πιάσει μία από τις πρώτες θέσεις στο άλλο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ολοι θυμόμαστε πόσο καλά τα κατάφερε σε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις που (δεν) αντιμετώπισε αυτή η κυβέρνηση, όταν βούλιαξε το Αγία Ζώνη ΙΙ και μαύρισε ο Σαρωνικός, για να γίνει μετά πιο καθαρός από ό,τι ήταν, όπως έλεγε…

Αντεξε σε όλους τους ανασχηματισμούς του Τσίπρα, όχι όμως και στον προτελευταίο. Όχι χωρίς αντάλλαγμα όμως. Πήρε μία υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής. Τίποτε δεν είναι βέβαιο, αλλά ετοιμάζεται.

 

Εμφανίστηκε λοιπόν στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» στο Open. Εκεί του έκαναν μία ερώτηση – πάσα, στρωμένη για γκολ (και καλά…): Του ζήτησαν να σχολιάσει τα όσα είπε προ ημερών στους Δελφούς ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και ιδίως ότι οι αγορές προεξοφλούν νίκη του Μητσοτάκη και για αυτόν τον λόγο υπάρχει μία θετική αντίδραση έναντι της Ελλάδας.

 

«Εντάξει τώρα και ο Μανουέλ Μπαρόζο τι… εκφράζει δηλαδή τις αγορές; Τι είναι δηλαδή, είναι θεσμικός;» είπε  απαξιωτικά και περιφρονητικά ο Κουρουμπλής.

 

Ο Μπαρόζο είναι μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs…   Η Goldman Sachs είναι μία από τις αναδόχους της έκδοσης του 10ετούς ομολόγου.

 

Ο Κουρουμπλής διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Για την Ευρωβουλή.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:57 - 05 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.