ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Και η Αχτσιόγλου για ευρωβουλή;

Και η Αχτσιόγλου για ευρωβουλή; Κύριο

17:15 - 05 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τρέχουν για να πηδήξουν από το καράβι που βουλιάζει; Προσπαθεί ο Αλέξης Τσίπρας να ανταμείψει τους εκλεκτούς του με μία ευκαιρία για καλύτερη πολιτική πορεία μετά την διαφαινόμενη ήττα στις εκλογές; Ψάχνουν πώς θα ανοίξουν θέσεις στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών για μεταγραφές ή διευκόλυνση της εκλογής κάποιων;

 

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αρχίζουν να διακινούνται (και σε κάποιες περιπτώσεις να μην διαψεύδονται), στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται ένας υπουργικός συνωστισμός.

 

Η τελευταία φημολογία φέρει υποψήφια για την Ευρωβουλή και την Εφη Αχτσιόγλου, με το status μάλιστα της άτυπης επικεφαλής.

 

Η ίδια ρωτήθηκε και απάντησε ως εξής: «Σε εμάς, στην αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα ζητήματα είναι συλλογικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος, δεν είναι ούτε ατομικές αποφάσεις, ούτε ατομικά σχέδια, ούτε επαγγελματικά σχέδια». Και προσέθεσε: «Όταν τα αρμόδια όργανα του κόμματος κάνουν τις σχετικές συζητήσεις θα υπηρετήσω κι εγώ από όπου μου ζητηθεί, είναι τόσο απλό και δεν είναι καθόλου -μα καθόλου προσωπικό».

 

Φαίνεται πως η πληροφορία είναι βάσιμη. Και έτσι στους Γ. Κατρούγκαλο και Ελενα Κουντουρά, προστίθεται άλλο ένα μέλος του υπουργικού συμβουλίου. Υπάρχει ήδη και ο Κουρουμπλής, στριμώχνονται και Κονιόρδου, Μουζάλας και από τους σημερινούς ευρωβουλευτές οι Παπαδημούλης, Κούλογλου και Κούνεβα.

 

Τους πιο πολλούς σταυρούς πάντως το 2014 είχε λάβει ο Μανώλης Γλέζος και τέτοιο όνομα τώρα δεν υπάρχει…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.