ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν θα είμαι υποψήφιος - δεν κατάλαβαν τι είπα για τον Τσίπρα, λέει ο Αλιβιζάτος

Δεν θα είμαι υποψήφιος - δεν κατάλαβαν τι είπα για τον Τσίπρα, λέει ο Αλιβιζάτος Κύριο

13:24 - 06 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η συνέντευξη του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου στην LiFO και το εγκώμιο για τον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι «πιάνει πουλιά στον αέρα», προκάλεσε πολλά σχόλια, πυροδότησε σενάρια και φημολογία ακόμη και περί ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές άρχισε να διακινείται.

 

Πολλοί εξεπλάγησαν, άλλοι ενοχλήθηκαν και ο ίδιος ο κ. Αλιβιζάτος βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να δώσει διευκρινίσεις.

 

Εν τέλει, με δήλωσή του ξεκαθάρισε την Τετάρτη το πρωί ότι δεν θα είναι υποψήφιος, αλλά πάντως σημείωσε ότι επιθυμία του είναι να πέσουν οι τόνοι στην πολιτική αντιπαράθεση. Λέει επίσης, ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν τι είπε στην τοποθέτησή του για τον Πρωθυπουργό.  

 

«Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε καμιά από τις επικείμενες εκλογές, ούτε να καταλάβω κάποιο δημόσιο αξίωμα», αναφέρει ο κ. Αλιβιζάτος, ενώ αναφορικά με τα όσα είπε υπέρ του Αλέξη Τσίπρα προσθέτει: «Και πέρυσι στην προσπάθεια για το μεγάλο ΚΙΝΑΛ και σήμερα, πρόθεσή μου ήταν και είναι να πέσουν οι τόνοι και να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά. Και τούτο, ξεπερνώντας τη διχαστική λογική που καταστρέφει τη χώρα και χωρίς να αγνοούμε μια πραγματικότητα που αλλάζει κάθε μέρα».

 

Και καταλήγει: «Λυπάμαι που κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.