ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Θα ξεχάσουν τον Βερναρδάκη κλειδωμένο στο υπόγειο του Μαξίμου»

«Θα ξεχάσουν τον Βερναρδάκη κλειδωμένο στο υπόγειο του Μαξίμου» Κύριο

13:07 - 08 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο υπουργός Βερναρδάκης, εκτιμά τα εξής, όσο εξελίσσεται το μεγαλοφυές σχέδιο του Μαξίμου να ατσαλώσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μπίστη, τον Δανέλλη και τις λοιπές ελπίδες της Κεντροαριστεράς:

 

«Η εκτίμησή μου είναι ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή. Όταν τα διλήμματα είναι έντονα και οι εκλογικές αντιπαραθέσεις πολωτικές τότε ο ενδιάμεσος χώρος πιέζεται, τι σας κάνει εντύπωση; Οι εκλογές είναι πάντα ένα σκληρό τεστ, τεστ πραγματικότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές πιθανότητες να είναι πρώτο κόμμα». Την ώρα δε που προβλέπει ότι τι ΚΙΝΑΛ θα μείνει εκτός Βουλής, δηλώνει ότι ο Βελόπουλος θα μπει.

Τα είπε στο news247.


Δηλώσεις σαν κι αυτές είναι που έχουν προκαλέσει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, καθώς ελάχιστοι από του ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ γοητεύονται από τέτοια αλαζονεία και από τον μικρομεγαλισμό του ΣΥΡΙΖΑ.


Υπό αυτήν την έννοια, το σχόλιο του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη στα «Παραπολιτικά» ήταν μάλλον εύστοχο:


«Κανείς εδώ και χρόνια δεν ασχολείται σοβαρά με τις φαιδρότητες του κ. Βερναδάκη. Τις τελευταίες μέρες ούτε καν στο ίδιο του το κόμμα. Για αυτό έχει μια ιδιαίτερη νευρικότητα και έχει ξεφύγει. Το βράδυ των εκλογών προβλέπω ότι φεύγοντας θα τον ξεχάσουν κλειδωμένο εκεί στο υπόγειο του Μαξίμου!»

Τελευταία τροποποίηση στις 13:23 - 08 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.