ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παγκόσμια ημέρα Ρένας Δούρου

Παγκόσμια ημέρα Ρένας Δούρου Κύριο

13:35 - 08 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με τα όσα είπε και τον ισχυρισμό της ότι δέχεται πόλεμο επειδή είναι γυναίκα, η σημερινή ημέρα θα μπορούσε και να είναι η Ημέρα Ρένας Δούρου. Μπορεί η ίδια κάπως έτσι να το αισθάνεται και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την χαριτωμένη εκδήλωση του Πρωθυπουργού στο Μαξίμου, προς τιμήν των γυναικών.

 

Ετσι, απτόητη από τις διώξεις για την καταστροφή στο Μάτι και καμαρωτή καμαρωτή πόζαρε στην βεράντα του Μαξίμου όλο χαρά και χαμόγελο. Ούτε Μάτι, ούτε Μάνδρα ούτε τίποτε δεν φαίνεται να χαλάει την διάθεση της περιφερειάρχη.

 

Γράψει δε και το κάπως σύνθετο μήνυμα στο twitter για να συνοδεύσει την φωτογραφία: «Στην πρόσκληση του @PrimeministerGR Αλ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου για την Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες. Μαζί με αξίες γυναίκες από τα σώματα ασφαλείας, τις ένοπλες δυνάμεις και συμπολιτευόμενες. Έχουν σημασία αυτές οι εκδηλώσεις γιατί μεταφέρουν το μήνυμα της συμπερίληψης». Καλό να το γνωρίζουμε και αυτό.

 

Πάντως και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ήταν περιχαρής. Ωραίο πράγμα η καλή διάθεση, προφανώς. Οφείλει όμως κανείς να έχει και συναίσθηση του περιβάλλοντος και των περιστάσεων…

 

gynaike

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.