ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θυγατέρες διασήμων πατέρων βρήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνουν όμως νέο… Γλέζο

Θυγατέρες διασήμων πατέρων βρήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνουν όμως νέο… Γλέζο Κύριο

13:24 - 13 Μαρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το 2014 συμμετείχε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Μανόλης Γλέζος. Εμβληματική φιγούρα της Αριστεράς και εν πάση περιπτώσει ένα από τα πρόσωπα που συμβόλιζαν και συμβολίζουν πολλά. Η συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι σήμαινε και κάτι προσέφερε.

 

Πέντε χρόνια αργότερα, οι πρώτες ανακοινώσεις ονομάτων για τις προσεχείς ευρωεκλογές δεν φαίνεται να σκορπίζουν τον ενθουσιασμό και πάντως μοιάζει η σύνθεση του ψηφοδελτίου περισσότερο με επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ του 3%.

 

Πέραν των σημερινών ευρωβουλευτών και την υποψηφιότητα του Κουρουμπλή, τα ονόματα που έκαναν αίσθηση (όση έκαναν…) ήταν αυτά των δύο θυγατέρων διασήμων ή πάντως αξιόλογων πατεράδων και ενός γιού με όνομα βαρύ για την Αριστερά, αλλά πάντως με αναφορά στον πατέρα του.

Οι κ. Μυρσίνη Λοΐζου και Αννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου, θυγατέρες, αντιστοίχως, του Μάνου Λοΐζου και του Δημήτρη Τσάτσου φιγουράρουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να είναι και βέβαιον ότι του προσφέρουν δυναμική. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Πολυμπίδη.

 

Η κυρία Λοΐζου έχει και μία ιστορία με αναρτήσεις υπέρ της 17Ν στα κοινωνικά δίκτυα και διάφορα άλλα, η δεύτερη διακρίθηκε προσφάτως και με την συμμετοχή της στην ομάδα … κατασκευής της «γέφυρας» που έμεινε μετέωρη.

 

Αν η σύνθεση δεν εμπλουτιστεί με κάποιο πιο δυνατό όνομα, μάλλον θα έχουμε ενδείξεις μεγάλης αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ στον σκληρό αγώνα κατά της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τις ευρωεκλογές του Μαΐου…

Τελευταία τροποποίηση στις 16:39 - 13 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.