ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάποια στιγμή θα παγώσουν τα χαμόγελα…

Κάποια στιγμή θα παγώσουν τα χαμόγελα… Κύριο

11:43 - 15 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το πιο διασκεδαστικό όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα είναι μάλλον το ξεκαθάρισμα των εσωκομματικών λογαριασμών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσωπα που έως τώρα δεν μιλούσαν θα θελήσουν να πουν μία κουβέντα παραπάνω για συγκεκριμένους κυβερνητικούς παράγοντες και τις αμφιλεγόμενες δραστηριότητές τους, εκκρεμότητες του παρελθόντος θα επιχειρηθεί να διευθετηθούν.

Βλέποντας την κάλπη και με την αγωνία της επανεκλογής, κάποιοι δεν θα διστάσουν να ρίξουν τα καρφιά τους ή να πάρουν αποστάσεις.

Το βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες με την στάση που τηρούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του Ν. Παππά. Η αρχή έγινε με τον Τζανακόπουλο που άφησε τον υπουργό ΨΗΠΤΕ και Διαστήματος ξεκρέμαστο σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με τον Αρτεμίου. Είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι γι’ αυτές. Τζανακόπουλος και Παππάς δεν τα πάνε τόσο καλά εδώ και καιρό.  

Την επόμενη «λαστιχιά» έδωσε ο Σκουρλέτης (και αυτός δεν είναι σε καλή φάση με τον Παππά), λέγοντας με αφορμή την υπόθεση Πετσίτη, ότι γνωρίζει την φιλική τους σχέση και ότι κατά τα λοιπά όλα είναι προς διερεύνηση.

Ηρθε και ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, με άρθρο του στον κατά τον Πρωθυπουργό «κίτρινο Τύπο», δηλαδή στα Νέα και είπε ότι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κατέχει ηθικό πλεονέκτημα αν δεν το αποδεικνύει με την συμπεριφορά του.

Καλή εικόνα αυτό δεν το λες. Και για καλή κατάληξη όλων αυτών κανείς δεν μπορεί να στοιχηματίσει.

Μπορεί κάποια στιγμή τα χαμόγελα που μοιράζει δεξιά και αριστερά ο Νίκος Παππάς να παγώσουν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.