ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Καμίνης κατηγορεί Κυριάκο, αλλά για τις «αμαρτίες» άλλων...

Καμίνης κατηγορεί Κυριάκο, αλλά για τις «αμαρτίες» άλλων... Κύριο

15:54 - 15 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Από πολύ… αριστερά βγαίνει ο Γ. Καμίνης στην κούρσα για μία θέση στην Ευρωβουλή. Και επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας μάλιστα στην έδρα των Μητσοτάκηδων τα Χανιά, κατηγορώντας την ΝΔ για παλιές αμαρτίες – για τις οποίες πάντως δεν φταίει ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ, αλλά πάνε πίσω στην περίοδο Σαμαρά.

 «Ακούσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι η ΝΔ είναι αυτή που κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη. Αλλά όλη η χώρα θυμάται πως όταν η δική μας παράταξη σήκωνε στις πλάτες της όλο το βάρος, η ΝΔ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν όχι στα Μνημόνια και έδιναν "τη μάχη της πλατείας". Το μόνο κόμμα που βάζει σταθερά και πάντα την πατρίδα πάνω από όλα είναι το δικό μας κι αυτό το ξέρει και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας», δήλωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής και δήμαρχος Αθηναίων από την Κρήτη που περιοδεύει. 


Μιλώντας στα Χανιά θέλησε να υπενθυμίσει τη στάση της ΝΔ κατά την πρώτη μνημονιακή περίοδο και είπε: «Ποιος νομιμοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια της μεσαίας τάξης; Ποιος ήταν εκείνος που έλεγε ότι τα μνημόνια έχουν φέρει την κρίση; Η Νέα Δημοκρατία με τα "Ζάππεια" νομιμοποίησε τον κ. Τσίπρα, κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε». 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:57 - 15 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.