ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Νοτοπούλου σέρβιρε... «νοτοπόλιταν». Απολαύστε υπεύθυνα!

Η Νοτοπούλου σέρβιρε... «νοτοπόλιταν». Απολαύστε υπεύθυνα! Κύριο

12:22 - 18 Απρ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Με χαρά και τσαχπινιά η Κατερίνα Νοτοπούλου εγκαινίασε την Τετάρτη το απόγευμα το εκλογικό της κέντρο στην Θεσσαλονίκη.

Είπε διάφορα τετριμμένα – αν και με τον δικό της μοναδικό τρόπο, είναι η αλήθεια – εμφανίστηκε αισιόδοξη και βέβαιη ότι δεν θα αφήσει την πόλη στους Ψωμιάδηδες και τους Παπαγεωργόπουλους και μάλλον έχει δίκιο, τουλάχιστον ως προς αυτό. Δεν έχουν πολλές ελπίδες ούτε ο ένας ούτε ο άλλος να «καταλάβουν» την πόλη, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Αν έτσι ορίζει τους αντιπάλους της η υποψήφια δήμαρχος, δείχνει προς γενική κατάπληξη ότι έχει πάντως και μία στοιχειώδη επίγνωση, καθώς οι δημοσκοπήσεις διαρκώς την εμφανίζουν να παλεύει σκληρά για την τρίτη θέση και χωρίς πολλές πιθανότητες να πλησιάσει την είσοδο στον β’ γύρο.

Εν πάση περιπτώσει, τα νεωτερικά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου είχαν και μία ακόμη έκπληξη, ενδεικτική όμως για κάτι άλλο. Ότι τουλάχιστον στο επικοινωνιακό της επιτελείο επικρατεί μία κάποια τρικυμία.

Περνώντας σε μία άλλη διάσταση οι υπεύθυνοι της καμπάνιας της υποψήφιας δημάρχου, είχαν την ατυχή έμπνευση να προσφέρουν ένα κοκτέιλ για το καλωσόρισμα των καλεσμένων, το οποίο ονόμασαν… νοτοπόλιταν. Η συνταγή περιλαμβάνει βότκα, γρεναδίνη, τζίντζερ και χυμό αχλάδι.

Η ίδια η υποψήφια δήμαρχος το βρήκε τόσο χαριτωμένο που έκανε και σχετική ανάρτηση στο instagram.

«Αυτό θα πιούμε το βράδυ της Νίκης» της έγραψε μία από τις ακολούθους της. Μάλλον δεν της άρεσε πολύ το κοκτέιλ…

notopolitan

Τελευταία τροποποίηση στις 13:58 - 18 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.