ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Μεταξύ μας» Μεταξάς; Με το... αριστερό το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

«Μεταξύ μας» Μεταξάς; Με το... αριστερό το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

11:52 - 11 Μαϊ 2019
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Μία σειρά από προσωπικότες της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας εμφανίζονται στο πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου. Μία από αυτές, όμως, (προφανώς από λάθος) ήταν και ο Ιωάννης Μεταξάς, με αποτέλεσμα το σποτάκι να αποσυρθεί άμεσα.

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ για τις εκλογές 2019 έπαιξε στην τηλεόραση και στάλθηκε με email στα μέσα ενημέρωσης, έχοντας τίτλο «Η δύναμη των Ελλήνων» και απεικονίζει σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας και στιγμές από την ελληνική ιστορία: Από την επανάσταση του 1821 μέχρι την εθνική αντίσταση. Και από τον εμφύλιο μέχρι το Πολυτεχνείο.

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Ιωάννης Καποδίστριας, Ελευθέριος Βενιζέλος, Αρης Βελουχιώτης, Νίκος Ζαχαριάδης, Κώστας Βάρναλης, Γιάννης Ρίτσος, Κώστας Καρυωτάκης, Νίκος Καζαντζάκης, Νίκος Μπελογιάννης, Νίκος Πλουμπίδης, Γεώργιος Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Λεωνίδας Κύρκος αλλά και Οδυσσέας Ελύτης, Μάνος Λοΐζος, Χάρι Κλύνν, Νίκος Ξυλούρης, Γιάννης Τεμπονέρας, είναι μερικές από αυτές που απεικονίζονται και εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του σποτ έβαλαν και τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά. Στον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν το πρόσεξαν, παρά μόνο όταν το σποτ έπαιξε και χρήστες στα social media το αντιλήφθηκαν και άρχισαν το... κράξιμο.

Το βίντεο κατέβηκε και στη συνέχεια επανήλθε, χωρίς το καρέ του Μεταξά.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:02 - 11 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.