ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Το Μετρό στηρίζει Νοτοπούλου»: τα βαγόνια έφτασαν στην Θεσσαλονίκη. Για μόστρα

«Το Μετρό στηρίζει Νοτοπούλου»: τα βαγόνια έφτασαν στην Θεσσαλονίκη. Για μόστρα Κύριο

14:44 - 15 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η κριτική της αντιπολίτευσης ή δημοσιογραφικές έρευνες για το Μάτιπορεί να θεωρούνται από το Μαξίμου κάτι σαν απόπειρες προεκλογικής δολιοφθοράς από την αντιπολίτευση και «τις ελίτ», όμως τα όσα νει με σπασμωδικό τρόπο η ίδια η κυβέρνηση δεν είναι παρά τυχαίες συμπτώσεις.

Ετσι, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, η Θεσσαλονίκη κάνει το επόμενο βήμα στην εικονική πραγματικότητα του μετρό.

Ενώ αυτό δεν προβλέπεται να λειτουργήσει (στην καλύτερη περίπτωση…) πριν από το 2020, τα πρώτα βαγόνια έφθασαν στη πόλη και αναμένεται να τοποθετηθούν στις ράγες κάποια στιγμή, μάλλον σύντομα.

Πιθανώς και παρουσία του Πρωθυπουργού, ο οποίος άλλωστε είχε πρωταγωνιστήσει και στην παράσταση «Στάση Συντριβάνι», με τα εικονικά εκδοτήρια στους μουσαμάδες, τις φανφάρες και το ανεβοκατέβασμα στις κυλιόμενες σκάλες.

Όλα αυτά γίνονται καθώς είναι σαφές ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί ίσως τον μοναδικό δήμο στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρίξει όλες του τις δυνάμεις. Ο λόγος προφανής: να διαλύσει τις εντυπώσεις ότι η συμφωνία των Πρεσπών τον έχει πλήξει ανεπανόρθωτα.

Ποιος ξέρει, εκτός από το μετρό (που όπως θυμόμαστε κατά τον επικεφαλής του κ. Μυλόπουλο «στηρίζει Νοτοπούλου), μπορεί να ακούσουμε εξαγγελίες και για κέντρο εκπαίδευσης αστροναυτών, εν όψει της ελληνικής αποστολής στην Σελήνη…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.