ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πιθανές εκπλήξεις (άλλες από αυτές που νομίζουμε) μετά τις 26 Μαΐου…

Πιθανές εκπλήξεις (άλλες από αυτές που νομίζουμε) μετά τις 26 Μαΐου… Κύριο

15:05 - 15 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Οι εκπλήξεις μετά τις ευρωεκλογές μπορεί να είναι δυσάρεστες για όλους.

Όχι τόσο λόγω των αποτελεσμάτων, τα οποία μπορεί να είναι ξεκάθαρα ή λιγότερο και να επιτρέψουν ή να αποτρέψουν κατά βούληση ερμηνείες.

Κυρίως επειδή όλοι έχουν αποδυθεί προεκλογικά σε γαλαντομίες και γενναιόδωρες εξαγγελίες. Οι μεν φέρνουν τροπολογίες για τον ΦΠΑ στην εστίαση, οι δε έχουν υποσχεθεί και θα δώσουν επιδόματα, 120 ή πολύ λιγότερες δόσεις για τα χρέη προς το δημόσιο και ενδεχομένως να ακούσουμε και άλλα πριν τις κάλπες.

Προς το παρόν στις Βρυξέλλες και στις άλλες πρωτεύουσες τηρούν στάση αναμονής. Όλα άλλωστε υπολειτουργούν εν όψει εκλογών και κανείς δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Επειτα όμως από την 26η Μαΐου, οι ρυθμοί λειτουργίας θα αποκατασταθούν.

Και σύμφωνα με τα όσα εκτιμούν και αναφέρουν κάποιες πηγές που γνωρίζουν τις διαθέσεις των δανειστών, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μπει φρένο στις γαλαντομίες του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Αναμένουμε, καθώς φαίνεται ότι ορισμένοι βλέπουν κινδύνους νέου εκτροχιασμού της χώρας, τους οποίους οι πολιτικοί μας φωστήρες δεν φαίνεται να λαμβάνουν και πολύ υπόψη τους…

Τελευταία τροποποίηση στις 15:08 - 15 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.