ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τελικά οι πλατείες του Τσίπρα είναι μισογεμάτες ή μισοάδειες;

Τελικά οι πλατείες του Τσίπρα είναι μισογεμάτες ή μισοάδειες; Κύριο

12:01 - 19 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ενα από τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία της προεκλογικής αντιπαράθεσης, είναι ο τρόπος με τον οποίο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών.

 

 

 

Ενω όλοι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι πλέον να επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν ειδήσεις, πληροφορίες ή εκτιμήσεις ή τέλος πάντων πόσο οι μηχανισμοί προπαγάνδας μπορούν να ακυρωθούν από τους μηχανισμούς… αντιπροπαγάνδας, μερικοί επιμένουν και συνεχίζουν ακάθεκτοι. 

 

Ελεγε π.χ. πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός ΨΗΠΤΕ και Διαστήματος, Ν. Παππάς και μετέδιδε μέσω twitter: «είναι τέτοιος ο πανικός τους (σ.σ. στην ΝΔ) από τις γεμάτες πλατείες του Τσίπρα που μέχρι και σενάρια περί δήθεν επιχειρούμενης νοθείας στις εκλογές -από εμάς- στήνουν».

 

Ύστερα πήγε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κοζάνη. Και μίλησε στο «κατάμεστο», τάχα, κλειστό στάδιο της πόλης. Και κάποιοι τράβηξαν αυτήν την φωτογραφία, που έδειξε ότι το «κατάμεστο» ήταν απλώς ένα μακρινό όνειρο…

Θα μπορούσε να πει κάποιος: «εξαρτάται πώς βλέπεις το ποτήρι, μισογεμάτο ή μισοάδειο». Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση δεν γεμίζει με τίποτε…

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:24 - 19 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.