ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Πες το μ’ ένα φιλί» στον Πειραιά - και ας ήταν τρεις κι ο κούκος...

«Πες το μ’ ένα φιλί» στον Πειραιά - και ας ήταν τρεις κι ο κούκος... Κύριο

11:45 - 20 Μαϊ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο κ. Τσίπρας έχει αποφασίσει προφανώςνα τα παίξει όλα για όλα εν όψει εκλογών και δεν διστάζει να κάνει και να πει οτιδήποτε. Όπως για παράδειγμα, να τολμήσει να κάνει μία προεκλογική συγκέντρωση στον Πειραιά.

 

Το έκανε την Κυριακή και όπως αποδείχθηκε το εγχείρημα είχε την ιδιαιτερότητά του. 

Ο Πρωθυπουργός μίλησε μεταξύ γνωστών και φίλων, ενδεχομένως και παρουσία των βουλευτών και υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής. Μερικές εκατοντάδες άνθρωποι είχαν την χαρά να τον απολαύσουν σε φιλική ατμόσφαιρα, αν και θα μπορούσαν να έχουν μαζευετεί και σε κάποια από τις ψαροταβέρες της περιοχής, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. 

 

 

Πάντως ο Πρωθυπουργός είχε και τα «τυχερά» του - είτε σκηνοθετημένα, είτε όχι. Κάποια από τις ενθουσιώδεις οπαδούς του τον φίλησε με πάθος στο μάγουλο, αφήνοντας το ίχνος του κραγιόν της… Γκόμενο έλεγε ή άλλη τον Μητσοτάκη στην Κυψέλη, «πες το μ’ ένα φιλί», το μήνυμα του Τσίπρα από τον Πειραιά.

 

 

Πιθανώς να το σκούπισε πάντως λίγο αργότερα όταν ανέβηκε στο βήμα για να εκστομίσει το καταπληκτικό προς το κοινό και προκαλώντας τον ενθουσιασμό, μεταξύ άλλων της συντρόφου του Μπέτυς Μπαζιάνα και του «ντόπιου» Πέτρου Κόκκαλη: «οι συνταξιούχοι, οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας πρέπει να ξέρουν. Την Κυριακή θα πάρουν ψηφοδέλτια. Πάνω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι γραμμένη η 13η σύνταξή τους»…

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:32 - 20 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.