ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι είναι το «μπριζολοκάλαμο»; Ο Αδωνις Γεωργιάδης ξέρει… (video)

Τι είναι το «μπριζολοκάλαμο»; Ο Αδωνις Γεωργιάδης ξέρει… (video) Κύριο

13:34 - 14 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ξυπνά στις 6 το πρωί. Τρέχει στον διάδρομο που έχει στο σπίτι του. Ύστερα αρχίζει τις συνεντεύξεις στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις.

Μετά πάει στο γραφείο του στο κόμμα. Ενίοτε υποδέχεται και τον Μητσοτάκη αν τύχει να διασταυρωθούν στο ασανσέρ. Ενίοτε και με σταυρωτό ασπασμό.

Στις μετακινήσεις του με το αυτοκίνητο παρακολουθεί ομιλίες και διάφορα άλλα. Κάποια φορά είδε και άκουσε τον Σαμαρά να λέει επαινετικά λόγια για τον Μητσοτάκη.

Το μεσημέρι τρώει «βρώμικο» στον Σπύρο. Κάτι σαν αυτό που οι φοιτητές γνωρίζουν ως «παντόφλα», που έχει όμως μέσα «μπριζολοκάλαμο» - τι να είναι αυτό άραγε; Και μπόλικη σος.

Περνάει κάποια στιγμή και από την Ελληνική Αγωγή, το εκπαιδευτήριο που έχει ιδρύσει όπου και παραδίδονται μαθήματα ελληνικής γλώσσας και Ιστορίας.

Το φλιτζάνι του καφέ του έχει χαραγμένο το όνομα «Ευγενία»…

Είναι μερικά στιγμιότυπα από το πραγματικά πρωτότυπο και καλοφτιαγμένο προεκλογικό σποτ του αντιπροέδρου της ΝΔ. Βρίσκεται ήδη στο Youtube και έχει κάνει θραύση μεταξύ πολιτικών φίλων και αντιπάλων.

Όπως και να ‘χει, είναι ένα δείγμα σύγχρονης προεκλογικής καμπάνιας, στο οποίο ο ίδιος ο Αδωνις απευθύνεται κάποια στιγμή στους πολίτες και μεταξύ των άλλων λέει: «Σε όλους, ακόμα και σε σένα που ξέρω ότι με αντιπαθείς λίγο, σε εκνευρίζω… εντάξει, εκρήγνυμαι… φωνάζω καμιά φορά… αλλά πάντοτε με γνώμονα το καλό όλων μας».

Όποια γνώμη και να έχει κάποιος για τον Αδωνι Γεωργιάδη, στο σποτάκι αυτό δείχνει ότι την επικοινωνία την κατέχει.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.