ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κουρουμπλής προεξοφλεί αυτοδυναμία της ΝΔ και θυμάται τον παλιό καλό ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κουρουμπλής προεξοφλεί αυτοδυναμία της ΝΔ και θυμάται τον παλιό καλό ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

13:04 - 20 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει μαντικές ικανότητες, αλλά φαίνεται ότι διακατέχεται και από έναν σκληρό ρεαλισμό.

Για παράδειγμα, δεν διστάζει να εκφράσει την βεβαιότητά του ότι η ΝΔ όχι απλώς θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά θα είναι αυτοδύναμη και θα σχηματίσει κυβέρνηση.

Το ομολόγησε άθελά του, όσο κατά τα άλλα εξαπέλυε την Πέμπτη μία επίθεση στην ΝΔ από την συχνότητα του News 24/7. Ετσι, προειδοποίησε μεταξύ των άλλων για την «καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη» και έφθασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι τα στελέχη της ΝΔ εμπνέονται από την ιδεολογία του «ατομοκεντρισμού».  Με βάση αυτήν, ο καθένας μπορεί να αναπτύσσεται ατομικά ακόμα και σε βάρος του κοινωνικού συνόλου!

Κατόπιν αυτών, προχώρησε σε μία άλλη εσχατολογική προφητεία. Και είπε ότι εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχηματίσει κυβέρνηση και οι υπουργοί του εφαρμόσουν όσα σκέφτονται, δεν θα τολμούν μετά από έξι μήνες να βγουν από τα γραφεία τους!

Αυτό θύμισε λίγο ΣΥΡΙΖΑ από τα παλιά, με την διαφορά ότι μάλλον οι δικοί του υπουργοί είναι αυτοί που σήμερα δεν τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους ή που εν πάση περιπτώσει αντιμετωπίζονται με πρωτοφανή περιφρόνηση.

Πάντως, έπειτα από το στραπάτσο των ευρωεκλογών όπου ο κ. Κουρουμπλής ήταν υποψήφιος αλλά δεν πήρε το εισιτήριο για Βρυξέλλες, τα πυρά στράφηκαν και κατά «συντρόφων» του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάποιοι από τις ευρωεκλογές μιλούσαν για διαφορά 2,5% και τώρα δεν ξέρω που είναι αυτοί οι άνθρωποι», ανέφερε ο πρώην υπουργός και εκ νέου υποψήφιος για τις εθνικές εκλογές…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.