ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο «καλοκαιρινός» Τσίπρας, έτοιμος για διακοπές διαρκείας

Ο «καλοκαιρινός» Τσίπρας, έτοιμος για διακοπές διαρκείας Κύριο

15:17 - 24 Ιουν 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Επί της ουσίας η προεκλογική διαδικασία δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ελάχιστοι πλέον παρακολουθούν ποιος λέει τι, ειδικώς δε στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Ακόμη και αν πει ότι ο Μητσοτάκης είναι ένας αιμοδιψής ακροδεξιός, κανείς πλέον δεν φαίνεται να ασχολείται.

Τα λεγόμενά του μοιάζουν να πέφτουν στο κενό, ενώ οι περισσότεροι, ακόμη και οι εναπομείναντες οπαδοί του, φαίνεται πως ασχολούνται περισσότερο με το να διακρίνουν τις διαθέσεις του, το πόσο ο ίδιος μπορεί να πιστεύει αυτά που λέει ή με το τι αίσθηση μεταδίδουν οι στάσεις του σώματός του, οι εκφράσεις του προσώπου του, οι ενδυματολογικές επιλογές του. 

Η αλήθεια είναι ότι το στιλ δεν υπήρξε ποτέ το δυνατό σημείο του κ. Τσίπρα, όπως ας πούμε η οικονομία…, αλλά τις τελευταίες ημέρες η αγωνία του εν όψει της 7ης Ιουλίου φαίνεται ότι αντικατοπτρίζεται και στις επιλογές του.

Την μία εμφανίζεται με το γνωστό άσπρο πουκάμισο, την άλλη με το πρωθυπουργικό κοστούμι. Εχει εμφανιστεί έως και με σκουρόχρωμο πουκάμισο, κάτι που έκανε πολλούς να σχολιάσουν ότι ετοιμάζεται για το… μνημόσυνο της 7ης Ιουλίου (σ.σ. τότε συμπληρώνονται 40 ημέρες από την πανωλεθρία των ευρωεκλογών).

Σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του όμως ο κ. Τσίπρας το τερμάτισε: κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN.gr φορούσε ένα σκουρόχρωμο, κοντομάνικο μπλουζάκι.

Ατυχής επιλογή για πολλούς και διάφορους λόγους. Είτε επειδή δεν νοείται για πρωθυπουργό τέτοια δημόσια εμφάνιση, είτε επειδή δύσκολα συγκρατούνται οι συνειρμοί ότι ετοιμάζεται με κάθε τρόπο για διακοπές διαρκείας…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.