ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες: Επαναστατικό σάλπισμα από τον Γ. Τσίπρα

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες: Επαναστατικό σάλπισμα από τον Γ. Τσίπρα Κύριο

13:51 - 09 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τώρα αυτό είναι απειλή ή ένα δείγμα της πολιτικής καρικατούρας που σκοπεύει να φιλοτεχνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μασκαρεμένος σε Προοδευτική Συμμαχία;

Προτού καλά καλά ανασυνταχθεί το κόμμα από την βαριά εκλογική ήττα και θεωρώντας ότι το ποσοστό που έλαβε είναι κάτι σαν λευκή επιταγή για αναταραχή και σαματά, ο εξάδελφος του πρώην Πρωθυπουργού, Γ. Τσίπρας έδωσε σύνθημα ετοιμότητας για πάλης ξεκίνημα και νέους αγώνες. Σημειωτέον δε, το έκανε από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Είπε, σχετικά πομποδώς την Τρίτη το πρωί: «Σίγουρα θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους γιατί έχει δώσει η νέα κυβέρνηση δείγμα σε ποια γραμμή θα κινηθεί». Και συνέχισε: «Στο Ασφαλιστικό για παράδειγμα, δεν έχει ειπωθεί τίποτα. Εχουν μιλήσει μόνο για την ιδιωτικοποίηση του τρίτου πυλώνα ασφάλισης». Πώς έχει δώσει δείγμα η νέα κυβέρνηση και αφού δεν έχει ειπωθεί τίποτε για το Ασφαλιστικό, γιατί βρίσκεται σε επαναστατική ετοιμότητα ο κ. Τσίπρας; Ρητορικό το ερώτημα…

Ο ίδιος έδωσε πάντως και άλλα δείγματα. Κυρίως βαρετής αντιπολιτευτικής ρητορικής. Όπως όταν μίλησε για «προοδευτική έξοδο από την κρίση».

Και προς εμπέδωση, το είπε για μία ακόμη φορά: «αν έχουμε πολιτικές που αυξάνουν τις αντιθέσεις σίγουρα θα βρισκόμαστε στους δρόμους».

Μπορούν πάντως για αρχή να κάνουν κανένα μπάνιο και μετά βλέπουν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.