ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Αννα Βαγενά ξέρει(;) ποιος φταίει που έχασε ο Τσίπρας…

Η Αννα Βαγενά ξέρει(;) ποιος φταίει που έχασε ο Τσίπρας… Κύριο

11:24 - 01 Αυγ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Τα πρώτα δείγματα από τις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής εν μέσω θέρους, φανερώνουν ότι η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κυρίως δε όσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να συγκρατήσουν τις εκδηλώσεις του καημού τους για την απώλεια της εξουσίας.

 

 

Κατά τα φαινόμενα, το μεγάλο αυτό τραύμα οφείλεται, πέραν της αγνωμοσύνης των πολιτών και της αδυναμίας τους να κατανοήσουν τι έχασαν στέλνοντας το Αλέξη Τσίπρα στην αντιπολίτευση, σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία κατά μία εκδοχή έχουν υπερφυσικές πολιτικές ικανότητες. 

 

Αν κρίνει κάποιος από το πρώτο κοινοβουλευτικό ρεσιτάλ της Αννας Βαγενά, δύο από τα πρόσωπα αυτά είναι ο Γιώργος Αμυράς και ο Γιάννης Βαρουφάκης. 

 

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης λοιπόν, η κ. Βαγενά απευθύνθηκε κάποια στιγμή, όπως γράφει ο «Βηματοδότης» στον πρώην βουλευτή του Ποταμιού και νυν της ΝΔ, Γ. Αμυρά. Και του είπε: 

«Ευχαριστήθηκες τώρα που έφερες τη ΝΔ στην εξουσία;». Ο κ. Αμυράς απάντησε με αφοπλιστική ηρεμία: «Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένος, διπλά ευχαριστημένος που ήρθε στην εξουσία η ΝΔ και έφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ, το κατάλαβες;»

 

Λίγο αργότερα και ενώ συνεχιζόταν η συνεδρίαση, κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούσαν από το κύκλωμα της τηλεόρασης τον κ. Βαρουφάκη. Και εκεί παρενέβη αγανακτισμένη η Αννα Βαγενά και τους επέπληξε: «Τι τον ακούτε αυτόν; Αυτός φταίει που δεν βγήκε ο Τσίπρας». 

 

Προφανώς τα επεισόδια του θρίλερ «Ποιος φταίει που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ», θα διαρκέσουν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.