ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Από υφυπουργός μετακλητή στην Βουλή

Από υφυπουργός μετακλητή στην Βουλή Κύριο

11:02 - 11 Σεπ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Υπήρξαν μερικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διακρίθηκαν ιδιαιτέρως κατά την περίοδο διακυβέρνησης. Όχι τόσο για την αποτελεσματικότητά τους, όσο για το πώς από το πουθενά και χωρίς προφανή λόγο κατόρθωσαν να εκτοξευτούν στο πολιτικό στερέωμα και να χτίσουν καριέρες.

Ερχεται στο μυαλό ο Καρανίκας, έρχεται η Κατερίνα Νοτοπούλου, έρχεται όμως και η Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, πτυχιούχος της Γαλλικής φιλολογίας και ωρομίσθια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, εν συνεχεία διετέλεσε γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΝ, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ και αρμόδια για τις… ομπρέλες του Αλέξη Τσίπρα. Κάποια στιγμή ανέλαβε διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Από εκεί παραιτήθηκε προκειμένου να αναλάβει υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης στον τελευταίο άσφαιρο ανασχηματισμό του Αλέξη Τσίπρα.

Στις εκλογές του Ιουλίου ήταν υποψήφια βουλευτής, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί, καθώς η αίγλη και η λάμψη της Κατερίνας Νοτοπούλου είχαν θέσει πολύ ψηλά τον πήχυ.

Και κατόπιν όλων αυτών, διορίστηκε ως μετακλητή στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή. Κανείς δεν χάνεται, αλλά και να βολεύεσαι με μία θέση μετακλητού υπαλλήλου, έχοντας διατελέσει υφυπουργός, λέει αρκετά για την γενικότερη φιλοσοφία…

fek 1

fek 2

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.