ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σφήνα του ΚΙΝΑΛ στην καμπάνια στρατολόγησης μελών του ΣΥΡΙΖΑ!

Σφήνα του ΚΙΝΑΛ στην καμπάνια στρατολόγησης μελών του ΣΥΡΙΖΑ! Κύριο

13:40 - 04 Οκτ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η αλήθεια είναι ότι το ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης είναι πολλά βήματα μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ίσως ένα κομμάτι της πολιτικής κληρονομιάς του Γ. Παπανδρέου το οποίο δεν φέρει και πολλά βάρη.

Με αυτό το asset το Κίνημα Αλλαγής φαίνεται ότι χαράσσει μία γραμμή άμυνας απέναντι στην απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να του υποκλέψει μέλη και ταυτόχρονα με την καμπάνια εγγραφής νέων μελών από την Κουμουνδούρου, ξεκινά μία δική του εκστρατεία ανανέωσης της βάσης και αναζωογόνησης μηχανισμών.

Η καμπάνια αυτή περιλαμβάνει την έκδοση νέας κάρτας μέλους του ΚΙΝΑΛ, με συνδρομή 1 ευρώ τον μήνα και πλήρη δικαιώματα κομματικού μέλους.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

«Το Κίνημα Αλλαγής ανήκει στη βάση του, διαμορφώνεται από αυτή και δυναμώνει από τη συμμετοχή της! 

Με τη νέα κάρτα μέλους, με συνδρομή 1 ευρώ/μήνα, τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής εξασφαλίζουν πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια: 

-  Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες.

-  Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα.

- Δικαίωμα συνδιαμόρφωσης των θέσεων μας μέσα από την Πλατφόρμα Διαλόγου και Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών.

-  Δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικές διαδικασίες μόνο για μέλη.

Παράλληλα, με την πληρωμή της συνδρομής, εξασφαλίζεται η οικονομική αυτοτέλεια του Κινήματος Αλλαγής και των οργανώσεων μας σε όλη την Ελλάδα!

Η παραγγελία γίνεται εύκολα μέσα από την πλατφόρμα μελών members.kinimaallagis.gr. Με την πληρωμή της συνδρομής, η κάρτα μέλους θα αποσταλεί στο σπίτι, στη διεύθυνση που έχει επιλέξει ο χρήστης».

Αναμένουμε τα αποτελέσματα των ανταγωνιστικών και παράλληλων διαδικασιών στρατολόγησης μελών από την Χαριλάου Τρικούπη και την Κουμουνδούρου…

kartamelous

Τελευταία τροποποίηση στις 13:25 - 04 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.