ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Είναι επίσημο: Ραντεβού Μητσοτάκη – Γεννηματά την Παρασκευή

Είναι επίσημο: Ραντεβού Μητσοτάκη – Γεννηματά την Παρασκευή Κύριο

12:51 - 07 Οκτ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εδώ και μερικές ημέρες επικρατούσε μία σύγχυση. Θα γίνουν συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για την ψήφο των αποδήμων; Θα γίνουν τηλεφωνήματα;

Κυκλοφορούσε η φήμη ότι από την Δευτέρα θα ξεκινούσαν τα τηλεφωνήματα. Πλην όμως ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο… Γίνονται λοιπόν τηλεφωνήματα, αλλά όχι από τον ίδιο. Τα έχει αναλάβει ο διευθυντής του γραφείου του Γρ. Δημητριάδης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη από την Κυριακή έσπευσε να διακινήσει ένα non paper στο οποίο ουσιαστικά απέρριπτε εκ προοιμίου κάθε πρόταση συναινετικής λύσης και ανακοίνωνε ότι «δεν θα δώσουμε κανένα άλλοθι στον πολιτικό και θεσμικό τυχοδιωκτισμό του κ. Μητσοτάκη».

Οπότε μπορεί κανείς με ασφάλεια να αναμένει την προσέλευση του κ. Τσίπρα στο ραντεβού, στο πλαίσιο ενός δικού του επικοινωνιακού σόου.

Ραντεβού έχει κλειστεί και με τον Δ. Κουτσούμπα. 

Πάντως, η πρώτη που ανακοίνωσε την ημέρα και ώρα της συνάντησης είναι η Φώφη Γεννηματά, η οποία θα προσέλθει στο γραφείο του Πρωθυπουργού στην Βουλή την ερχόμενη Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:16 - 07 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.