ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ενδιαφέρουσες συμπτώσεις και απουσίες από την παρουσίαση του «Ελλάδα 2021»

Ενδιαφέρουσες συμπτώσεις και απουσίες από την παρουσίαση του «Ελλάδα 2021» Κύριο

16:29 - 07 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κάποια ενδιαφέροντα στγμιότυπα, άλλα συμπτωματικά, άλλά με κάποια σημασία καταγράφηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση το πρωί της Πέμπτης στην Βουλή.

 

Είχε ένα ενδιαφέρον ότι παρόντες ήταν οι τρεις πρώην πρόεδροι της Βουλής, Απ. Κακλαμάνης, Β. Πολύδωρας και Ν. Βούτσης, οι οποίοι κάθησαν στην ίδια σειρά, ακριβώς πίσω από τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο. 

 

Επίσης ενδιαφέρον είχε η διπλανή τριάδα, όπου στην ίδια σειρά κάθισαν η επικεφαλής της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπούσε και τον κ. Τσίπρα, Όλγα Γεροβασίλη και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Αν ήταν παρών ο κ. Τσίπρας, προφανώς θα καθόταν δίπλα στην κ. Αγγελοπούλου…

 

Από τους πολιτικούς αρχηγούς οι περισσότεροι ήταν απόντες. Ο Αλ. Τσίπρας ήταν σε περιοδεία στην Βοιωτία, ο Δ. Κουτσούμπας εκπροσωπήθηκε από τον Θ. Παφίλη, Ο Βαρουφάκης δεν φάνηκε, όπως και ο Βελόπουλος, αν και θα ανέμενε κανείς ότι θα είναι πρώτος σε κάτι τέτοια. 

 

Επίσης, από τους πρώην Πρωθυπουργούς, παρών ήταν μόνο ο Κ. Σημίτης, ο οποίος είχε και μία μάλλον τυπική χειραψία με την κ. Αγγελοπούλου…

Τελευταία τροποποίηση στις 16:32 - 07 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.