ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η νοσταλγία των καταλήψεων…

Η νοσταλγία των καταλήψεων… Κύριο

11:05 - 14 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, ο Αλέξης Τσίπρας είτε σε κάποιο μπάρ, είτε σε κάποια ταβέρνα, είτε σε κάποιο θέατρο, είτε σε κάποιον κινηματογράφο θα βρίσκεται.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του για την στήριξη του iSyriza που κατά τα άλλα καρκινοβατεί, το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Τσίπρας πήγε έπειτα από την ομιλία του, σε μπάρ της Κοζάνης. 

 

Κάποια στιγμή βρέθηκε ανάμεσα σε 16χρονους. Και μάλιστα καπνίζοντες. Πολλαπλές οι παραβάσεις θα έλεγε κάποιος, αλλά ο κ. Τσίπρας το αντιπαρήλθε, ρωτώντας έναν από αυτούς αν έχει σχολείο αύριο. 

 

Εκείνη την στιγμή κάποιος άλλος είπε με υπερηφάνεια ότι ο συγκεκριμένος νεαρός ήταν καταληψίας την προηγούμενη εβδομάδα, εννοώντας προφανώς ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έτσι ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία. 

 

Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. Τσίπρα με καταληψίες στα Γρεβενά, στους οποίους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την… εκδικητικότητα της υπουργού Παιδείας και άλλα τέτοια φοβερά, που γκρεμίζουν, όπως είπε «ό,τι θετικό κτίστηκε το προηγούμενο διάστημα». 

 

Αναρωτιέται κανείς αν αυτή η αντίληψη των πραγμάτων θα έπρεπε να προκαλεί απογοήτευση ή απλώς να αντιμετωπίζεται ως ασφαλής ένδειξη για την εμπεδωμένη κοσμοθεωρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.