ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τόσα χρόνια με τον Καμμένο κυβερνούσαν, ο Γκλέτσος θα τους πείραζε;

Τόσα χρόνια με τον Καμμένο κυβερνούσαν, ο Γκλέτσος θα τους πείραζε; Κύριο

14:19 - 02 Δεκ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κάποιες φορές είναι φανερό ότι ο πολιτικός σχολιασμός και οι φορείς του δίνουν πολύ μεγαλύτερη σημασία σε γεγονότα, διαδικασίες και συζητήσεις, από όση πραγματικά έχουν.

Γίνεται φερ’ επείν  πολλή κουβέντα για την διαδικασία της δήθεν διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, τις μεταγραφές, το πολιτικό περιεχόμενο (που δεν υπάρχει). Αναβαθμίζεται μία συζήτηση σε επίπεδο δυσανάλογο του πραγματικού και κάπου εκεί αρχίζει να χάνεται και το νόημα και ο πολύτιμος χρόνος.

Την πραγματική διάσταση αυτής της διεύρυνσης δίνουν όμως εξ ανάγκης πλέον τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τίποτε περισσότερο από «ανοίξαμε και σας περιμένουμε», «περάστε κόσμε» και όλα τα σχετικά και παρεμφερή.

Τα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την Δευτέρα στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε face control, είναι καλοδεχούμενα όποια στελέχη συμφωνούν και δεσμεύονται με τη διακήρυξη που περιγράφει ακριβώς τα σημεία της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς».

Ειδικότερα δε, σε ό,τι αφορά την παραδοξότητα της συμμετοχής του Απόστολου Γκλέτσου, η κ. Πέρκα είπε: «δεν ξέρω γιατί μένουμε σε κάποια πρόσωπα, μου άρεσε που ήρθε ο κ. Γκλέτσος, αφού συμφωνεί με την πολιτική και τις αρχές της αριστεράς».

Σωστά, άλλωστε τόσα χρόνια με τον Καμμένο κυβερνούσαν, ο Γκλέτσος θα τους πειράξει;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.