ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Σαββόπουλος για το καλύτερο ντύσιμο και τις λιγότερες αυταπάτες του Μητσοτάκη

Ο Σαββόπουλος για το καλύτερο ντύσιμο και τις λιγότερες αυταπάτες του Μητσοτάκη Κύριο

15:18 - 13 Δεκ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Επί σειρά ετών και αφότου ο Αλέξης Τσίπρας είχε επιλέξει έναν περίεργο δρόμο για το δικό του mea culpa με την φτηνή δικαιολογία της «αυταπάτης», μεγάλο τμήμα της πολιτικής παραφιλολογίας και συζήτησης έχει περιστραφεί γύρω από αυτό.

Θα μπορούσε να έχει σταματήσει νωρίς το τροπάρι, αν ήμασταν σε θέση να μείνουμε στα αυτονόητα: Ενας πρωθυπουργός δεν δικαιούται να έχει αυταπάτες. Και όταν όλοι του φωνάζουν ότι έχει πάρει τον στραβό δρόμο και συνεχίζει, τότε κάπως αλλιώς περιγράφεται η κατάσταση και όχι ως «αυταπάτη».

Εν πάση περιπτώσει, αφού αυτή η συζήτηση έγινε, ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε κάποια στιγμή χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του στο BHMagazino «long play αυταπατώμενο», διευκρινίζοντας ότι θα απέφευγε την λέξη «απατεώνας» επειδή ένας τέτοιος προϋποτίθεται ότι έχει καλή επαφή με την πραγματικότητα.

Στην τελευταία του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο Σαββόπουλος επανέρχεται στο θέμα της αυταταπάτης, αυτήν την  φορά σε ένα σχόλιό του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«[…] εγώ στηρίζω τις ελπίδες μου στον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή, εκτός από την όρεξή του, έχει επιπλέον καλύτερη μόρφωση, ντύνεται καλύτερα και κυρίως δεν έχει τόσες πολλές αυταπάτες στο μυαλό του»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.