ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θα απουσιάζει ο Σαμαράς από την ψηφοφορία για Σακελλαροπούλου

Θα απουσιάζει ο Σαμαράς από την ψηφοφορία για Σακελλαροπούλου Κύριο

14:14 - 17 Ιαν 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται από το πρωί "χρόνια πολλά" για την ονομαστική του εορτή και από το γραφείο του έρχονται πληροφορίες για "πλήθος κόσμου" που σπεύδει να του ευχηθεί. Ωστόσο, η είδηση της ημέρας είναι άλλη...

Όπως έγινε γνωστό, ο Αντώνης Σαμαράς (το όνομα του οποίου "έπαιξε" για την Προεδρία της Δημοκρατίας) δεν θα ψηφίσει την προτεινόμενη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Συνεργάτες του πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργού γνωστοποίησαν πως στις 22 Ιανουαρίου που είναι προγραμματισμένη η πρώτη ψηφοφορία, θα βρίσκεται στις ΗΠΑ. Για να προλάβουν τα... κακεντρεχή σχόλια εξήγησαν ότι το οικογενειακό αυτό ταξίδι το είχε προγραμματίσει εδώ και έξι μήνες και δεν μπορεί να το ακυρώσει.

Δεν πρόκειται συνεπώς για κάποια... ίντριγκα, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι δικαιολογημένα απών. Ο πρώην Πρωθυπουργός προτίθεται μάλιστα την ημέρα εκλογής της κυρίας Σακελλαροπούλου (Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου) να δημοσιοποιήσει δήλωση στην οποία θα αναφέρει ότι θα ψήφιζε την υποψήφια Πρόεδρο Δημοκρατίας αν δεν απουσίαζε για προσωπικούς λόγους στις ΗΠΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:25 - 17 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.