ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η κριτική της κακομοιριάς

Η κριτική της κακομοιριάς Κύριο

14:21 - 21 Ιαν 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ίσως και να μην βρίσκουν τόσο μεγάλη απήχηση τα όσα ακατανόητα κραυγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, πάντως φαίνεται ότι αυτά καταλαβαίνει, αυτά μπορεί, αυτά λέει.

Με έναν τρόπο ανερμάτιστο, καθημερινώς εμφανίζονται εκπρόσωποί του στα τηλεοπτικά παράθυρα, διαπληκτίζονται με πολιτικούς τους αντιπάλους και κατηγορούν για οτιδήποτε έχει να κάνει με την εξωτερική πολιτική.

Πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση όπου παίζουν εν ου παικτοίς.

Αν μη τι άλλο στα εθνικά απαιτείται μία κάποια νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση. Ο εύκολος αντίλογος «και τι έκανε η ΝΔ στην συμφωνία των Πρεσπών;» είναι εκτός θέματος, καθώς στην περίπτωση εκείνη επρόκειτο για πρωτοβουλία της κυβέρνησης, με την οποία ανατράπηκαν πολλά και δίχως να υπάρχει πίεση για την χώρα. Ετσι ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι πίστευε, έτσι έκανε.

Στα ελληνοτουρκικά το γήπεδο είναι εντελώς διαφορετικό και οι κίνδυνοι άλλου τύπου.

Ίσως όμως κάποιες φορές, οι εικόνες να λύνουν απορίες. Όπως αυτή που βλέπουμε από κάποια κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το ντεκόρ, ο Ν. Παππάς είπε πολλά και βαρύγδουπα, όπως αυτό το οποίο ανέβασε και στο twitter:

«Με την εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα έκανε εξαγωγή ειρήνης και λύσεων. Με αυτή της ΝΔ κάνει εισαγωγή κρίσεων και προβλημάτων. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να επανέλθει στην ενεργητική εξωτερική πολιτική, η όποια είχε καταστήσει τη χώρα πρωταγωνίστρια με θετικό τρόπο».

Θεωρεί ότι πείθει, πόσους και πόσο ο πάλαι ποτε υπερυπουργός;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.