ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάποιοι ζουν με τον τρόμο των εκλογών…

Κάποιοι ζουν με τον τρόμο των εκλογών… Κύριο

12:39 - 27 Ιαν 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Λέει και ξαναλέει ο Αλέξης Τσίπρας ότι ο Μητσοτάκης σχεδιάζει να κάνει εκλογές και υποστηρίζει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης προοδευτικής πλειοψηφίας, μέσω της απλής αναλογικής.

 

Προφανώς και με τα σημερινά δεδομένα, πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πρωτίστως όμως πρόκειται για έναν μεγάλο φόβο του κ. Τσίπρα. 

 

Όπως φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, η πολιτική κυριαρχία του Μητσοτάκη και της ΝΔ είναι σαρωτική και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσιάζει ούτε ίχνος ανάκαμψης από τις εκλογές και έπειτα. 

 

Ασχέτως του ποιοι είναι οι σχεδιασμοί του Πρωθυπουργού, το εκλογικό σενάριο στην πραγματικότητα είναι ένα σενάριο τρόμου για τον κ. Τσίπρα. Και γι’ αυτό προσπαθεί απλώς να το ξορκίσει. 

 

Αλλωστε, μία ακόμη ήττα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να συμβεί, όπως έλεγε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας, θα είναι εξαιρετικά οδυνηρή, μπορεί και μοιραία. 

 

Υπό αυτήν την έννοια, μάλλον κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ζουν με τον τρόμο των εκλογών και προσπαθούν απλώς να διαβάσουν τις σκέψεις του Πρωθυπουργού…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.