ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πώς ο Κουτσούμπας «γειώνει» τον Τσίπρα

Πώς ο Κουτσούμπας «γειώνει» τον Τσίπρα Κύριο

13:21 - 27 Ιαν 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αν για κάτι μπορεί κάποιος να επαινέσει τον Δ. Κουτσούμπα, είναι ο τρόπος με τον οποίο απαντά στα επίπλαστα διλήμματα που κατά καιρούς θέτει ο Αλέξης Τσίπρας για να διαμορφώσει κλίμα ή να ψαρέψει ψήφους.

 

Ετσι, στην παρούσα συγκυρία και ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ρίξει δολώματα για τους δικούς του λόγους, επαναφέροντας σενάρια εκλογών και «προοδευτικής διακυβέρνησης», ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ απαντά ως εξής, με συνέντευξή του στην Νέα Σελίδα: 

 

«Την ίδια ώρα που η ΝΔ εκβιάζει με διπλές εκλογές δίνοντας την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να πλασάρει την ξαναζεσταμένη σούπα της δήθεν “κυβέρνησης προοδευτικών δυνάμεων” ας σκεφτεί ο καθένας ότι το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι τα παζάρια τους να καταλήξουν σε αυτό που τώρα όλοι ξορκίζουν, σε μια συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ».

 

Προφανώς και ο ίδιος γνωρίζει μάλλον ότι ένα τέτοιο σενάριο συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες, εκτός αν συμβούν σημεία και τέρατα σε άλλα πεδία. Ωστόσο, με τις φράσεις αυτές ο κ. Κουτσούμπας «γειώνει» με τον τρόπο του τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Συμπληρώνει δε και ότι «υπάρχει προηγούμενο», αυτό της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. «Οπότε τώρα που και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ επαίρεται ότι πήρε τη θέση του παλιού ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό, πανεύκολο είναι να βαδίζει στα ίδια χνάρια», λέει ο γγ του ΚΚΕ, με μία κάποια δόση χιούμορ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.