ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το εφετινό Φόρουμ των Δελφών και οι ιδιαιτερότητές του

Το εφετινό Φόρουμ των Δελφών και οι ιδιαιτερότητές του Κύριο

15:06 - 25 Φεβ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του εφετινού, πέμπτου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, το οποίο παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες ιδιαιτερότητες.

Κατ’ αρχάς είναι η πρώτη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια, η οποία πραγματοποιείται σε περίοδο δίχως πολιτικά πάθη και εκκρεμότητες, χωρίς να επίκεινται εκλογές και χωρίς να υπάρχουν «επίδικα».

Υπό αυτήν την έννοια και ο γενικός τίτλος του εφετινού Φόρουμ, «Δράση με Όραμα» είναι και αρκετά εύστοχος, καθώς αυτά είναι μάλλον τα ζητούμενα για την χώρα.

Το θέμα από εκεί κι έπειτα είναι ποιο ακριβώς όραμα θα περιγραφεί και κυρίως από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματιστεί να μιλήσει το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου, σε μία συζήτηση με τον αναλυτή των Financial Times Μάρτιν Γουλφ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει υπό μία έννοια και το τι θα έχει να πει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα μιλήσει το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαρτίου. Θα υψώσει αντιπολιτευτικούς τόνους, όπως έχει επιλέξει να κάνει τελευταία; Θα έχει κάποια πρόταση να παρουσιάσει; Θα κάνει απλώς μία εμφάνιση και θα αποχωρήσει; Θα φανεί.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι έως και την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, η παρουσία του κ. Τσίπρα στην προσωρινή ατζέντα παρέμενε προς επιβεβαίωση…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.