ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η περιπέτεια της Μαρίας Ζαχαράκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)

Η περιπέτεια της Μαρίας Ζαχαράκη στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video) Κύριο

22:47 - 29 Φεβ 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Η περίεργη και αυταρχική στάση των Τούρκων στα σύνορα αποδεικνύεται από ένα ακόμη περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο. Τη σύλληψη της Ελληνίδας δημοσιογράφου, Μαρίας Ζαχαράκη, που είχε βρεθεί στο σημείο για ρεπορτάζ.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε την περιπέτειά της, λέγοντας πως δεν έκανε κάτι παράνομο. Απλώς ήταν μαζί με τους μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα, έπαιρνε εικόνες και μιλούσε μαζί τους. Τότε, την έπιασαν και την πήγαν για εξακρίβωση στοιχείων.

«Μου είπαν ότι είσαι σε στρατιωτική και απαγορευμένη περιοχή και με συνέλαβαν» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τoυ σταθμού η  Μαρία Ζαχαράκη, που πρόσθεσε ότι όταν ρώτησε "τότε πως βρίσκονται σε απαγορευμένη περιοχή οι πρόσφυγες, μου απάντησαν ότι αυτό αποτελεί επιλογή της τουρκικής κυβέρνησης"

Η Μαρία Ζαχαράκη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV είπε ότι κατά την άποψή της «η στρατοχωροφυλακή μας έδιωξε από το σημείο γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να είμαστε εκεί», υποστήριξε η  Μαρία Ζαχαράκη. Η δημοσιογράφος πιστεύει πως οι Τούρκοι δεν θέλουν Έλληνες δημοσιογράφους στο σημείο για να μην γίνουν ρεπορτάζ που να αποδεικνύουν ότι η τουρκική κυβέρνηση ενορχηστρώνει την προώθηση των προσφύγων και μεταναστών προς την Ελλάδα.

Δείτε τι είπε η ίδια η Μαρία Ζαχαράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open το Σάββατο:

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.