ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Περί σοβαρότητας και υπευθυνότητας στελεχών της αντιπολίτευσης

Περί σοβαρότητας και υπευθυνότητας στελεχών της αντιπολίτευσης Κύριο

16:06 - 24 Μαρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μιλάμε για την υπευθυνότητα που απαιτείται από όλους, αλλά όλους, σε αυτήν την περίοδο και είναι πράγματι απογοητευτικός ο τρόπος με τον οποίο πορεύονται διάφορα πολιτικά πρόσωπα και ομάδες.

Όσο και αν επανερχόμαστε σε αυτό και ειδικότερα στα όσα αδιανόητα ακούγονται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων, είναι ένα πραγματικό δίλημμα το αν θα πρέπει να δίνεται σημασία σε διάφορες ακρότητες, πονηριές ή και πολιτικά αμφιλεγόμενες παρεμβάσεις. Τις περισσότερες φορές, με αφορμή αστήρικτες φήμες και διαδόσεις ή φαντασιοπληξίες των κοινωνικών δικτύων ή μέσων αμφιβόλου αξιοπιστίας. 

 

Υπό αυτό το πρίσμα αναρωτιέται κανείς τι νόημα έχει και πού βασίζεται η χρησιμότητα μίας δήλωσης όπως αυτή που έκανε ο Π. Ρήγας, πρώην γραμματέας και πρώην αναπληρωτής υπουργός Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Είπε την Τρίτη, αναφερόμενος στην κυβέρνηση, να μην διανοηθούν καν να κάνουν πράξη τις φήμες που προβάλλουν ΜΜΕ περί παρουσίας στρατού στους δρόμους. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρήγας είπε μιλώντας στο κομματικό ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο»: «Μην διανοηθούν να το κάνουν, θα μας βρουν απέναντι, συλλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά, είναι αδιανόητο να δούμε τέτοιες εικόνες σε μία δημοκρατική Πολιτεία».

 

Για ποιες ακριβώς φήμες μιλούσε και ποια ΜΜΕ, δεν είπε βέβαια, αλλά θα είχε και αυτό το ενδιαφέρον του…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.