ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Ναι στις κορώνες, όχι στον κορονοϊό». Οι πρωταγωνιστές της Λυρικής μένουν σπίτι και στέλνουν το μήνυμά τους και στην Ιταλία (video)

«Ναι στις κορώνες, όχι στον κορονοϊό». Οι πρωταγωνιστές της Λυρικής μένουν σπίτι και στέλνουν το μήνυμά τους και στην Ιταλία (video) Κύριο

16:28 - 26 Μαρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Επειτα από την ευφάνταση και καλόγουστη διασκευή του «Θα κάτσω σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη από γνωστούς καλλιτέχνες, μία εξίσου πρωτότυπη πρωτοβουλία για το «Μένουμε Σπίτι», ανέλαβαν οι πρωταγωνιστές της Λυρικής Σκηνής.

Με την ίδια μέθοδο της κατ’ οίκον ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, δημιούργησαν ένα βίντεο, ερμηνεύοντας ένα απόσπασμα από την Τριαβιάτα του Βέρντι.

 

Όπως αναφέρουν στο συνοδευτικό τους μήνυμα: «Οι πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μένουν σπίτι, αλλά δεν σταματούν να τραγουδούν! Mε μάσκες και γάντια, στο σαλόνι, στο μπάνιο, στο γραφείο, στον καναπέ, φτιάχνοντας τις γλάστρες τους, παραμένουν σε φόρμα για την επιστροφή στην ενεργό δράση. Για την ώρα όμως #μένουμε_σπίτι και τραγουδάμε #libiamo από την Τραβιάτα του Βέρντι».

 

Το μήνυμα είναι μεν «Μένουμε Σπίτι», αλλά την ίδια στιγμή είναι και ένα μήνυμα συμπαράστασης προς την Ιταλία, η οποία περνά την βιαιότερη δοκιμασία από την πανδημία. 

&{https://www.youtube.com/watch?v=-1FIssI7IrE&fbclid=IwAR2zPU3Qa7rqXtUSNop2t_MzZf8xZmmmFlM5BS3AxV27AbHEdV_aUs-ORmM}

Τελευταία τροποποίηση στις 16:49 - 26 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.