ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η βιομηχανία ανακοινώσεων της Κουμουνδούρου

Η βιομηχανία ανακοινώσεων της Κουμουνδούρου Κύριο

12:13 - 23 Απρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ένα αντιπολιτευτικό πάτημα τις προηγούμενες ημέρες και «σήκωσε» το θέμα της χορήγησης το επιδόματος των 600 ευρώ προς επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες μέσω των ΚΕΚ.

Η διαδικασία και η επιλογή ήταν ούτως ή αλλως ατυχείς εκ μέρους του υπουργείου Εργασίας και στην κυβέρνηση είχαν λάβει τα μηνύματα, πολύ προτού η αντιπολίτευση επιχειρήσει να μετατρέψει το θέμα σε κυρίαρχο, προκειμένου να υψώσει τους τόνους. Εξ ου και η παρέμβαση του Μεγάρου Μαξίμου, με την οποία η διαδικασία άλλαξε και το επίδομα θα χορηγηθεί δίχως «μεσάζοντες». 

 

Ωστόσο, παραμένει και επιβεβαιώνεται καθημερινώς η αγωνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιδείξει δραστηριότητα. Χαρακτηριστικό είναι ότι την Τετάρτη, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν σε αναβρασμό, αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις που εξέδωσε. 

 

Συνολικά δεκαοχτώ (18) δελτία Τύπου στάλθηκαν από την Κουμουνδούρου, με δηλώσεις στελεχών είτε για τα ΚΕΚ, είτε για τις τηλεδιασκέψεις του Αλέξη Τσίπρα, είτε για τον πολιτισμό, για τις μεταφορές κλπ. 

 

Ωστόσο, θα όφειλαν να γνωρίζουν ότι η μέθοδος της αντιπολίτευσης δι’ ανακοινώσεων έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν από άλλα κόμματα και δεν είναι ιδιαιτέρως αποδοτική. Όσο πιο πολλές συντάσσονται, τόσο λιγότερο λαμβάνονται υπόψη…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.