ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η ατάκα του Τραμπ για τις ενέσεις απολυμαντικού και η αμερικανική πραγματικότητα

Η ατάκα του Τραμπ για τις ενέσεις απολυμαντικού και η αμερικανική πραγματικότητα Κύριο

20:19 - 25 Απρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η απίστευτη ατάκα του Ντόναλντ Τράμπ για την χρήση απολυμαντικού ως ενέσιμου φαρμάκου κατά του κορονοϊού, ήταν αποκαλυπτική για πολλά. Δεν ήταν μόνο η δική του διανοητική κατάσταση που φανερώθηκε, είτε όπως εκ των υστέρων ισχυρίστηκε μιλούσε με σαρκαστική διάθεση, είτε όντως σκέφτηκε κάτι τέτοιο ως πιθανότητα - διόλου απίθανο το τελευταίο.

Αυτό που κυρίως φανερώθηκε ήταν περί τίνος ακριβώς μιλάμε και πώς πρέπει να το έχουμε διαρκώς στο μυαλό μας, όταν αναφερόμαστε στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

 

Αμέσως αφότου ο Αμερικανός Πρόεδρος εκστόμισε αυτήν την εξωφρενική πρόταση, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και αρμόδιοι, αισθάνθηκαν ότι ήταν αναγκαίο να προειδοποιήσουν τους πολίτες ή έστω κάποιους από αυτούς και πάντως πολλούς, να μην κάνουν τίποτε από αυτά που πρότεινε ο Τραμπ. Προφανώς γνωρίζοντας και υπό τον φόβο ότι κάποιοι μπορεί και να το έκαναν… Χαρακτηριστική ήταν η σχετική ανάρτηση του υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν: «Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να πω κάτι τέτοιο, αλλά μην πιείτε χλωρίνη». 

 

Ίσως να μην είναι εύκολο να μετρηθεί το πλήθος που θα σκεφτόταν να κάνει ενέσεις αντισηπτικού, όμως σίγουρα κάποιοι από αυτούς είναι και ψηφοφόροι, που αποφασίζουν για την κυβέρνησή τους και την απονομή τέτοιας ισχύος σε εκείνον που επηρεάζει όχι μόνο τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη…

 

{https://twitter.com/JoeBiden/status/1253751812194070529}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.