ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΣΥΡΙΖΑϊκές κρυάδες με αφορμή την καραντίνα τριών υπουργών

ΣΥΡΙΖΑϊκές κρυάδες με αφορμή την καραντίνα τριών υπουργών Κύριο

13:34 - 04 Σεπ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά εν γένει δεν διακρίνονται για το χιούμορ τους (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Και κάποιες φορές οι απόπειρες αστεϊσμών είναι τόσο ατυχείς που φέρνουν σε δύσκολη θέση και τον πλέον καλόπιστο.

Μία τέτοια ατυχής χιουμοριστική απόπειρα εκδηλώθηκε από τον Λευτέρη Κρέτσο πρώην υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (το «ιστορικό» υπουργείο ΨΗΠΤΕ του Νίκου Παππά), με αφορμή την καραντίνα τριών υπουργών της κυβέρνησης, λόγω επαφής τους με ισραηλινό επενδυτή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

 

Ο κ. Κρέτσος θεώρησε την υπόθεση αρκετά ελαφριά, ώστε να σηκώνει «μαύρο χιούμορ» και ανέβασε στο twitter το σχόλιο «είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα». 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ένας εκ των τριών υπουργών Αδωνις Γεωργιάδης δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε από την ίδια πλατφόρμα. 

 

Η ουσία είναι ότι η αμετροέπεια εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τους φερέλπιδες της νεότερης γενιάς. Και πάντως οφείλει κανείς να έχει πάντα υπόψη του αυτό που συνηθίζει να λέει ο Κώστας Τασούλας: «το χιούμορ κρίνεται από το αν γελάει με το αστείο αυτός που το ακούει, όχι αυτός που το λέει»…

 

 

 

 

{https://twitter.com/LeftKretsos/status/1301503091448197120}

{https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1301556379765952513}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.